tiistai 30. toukokuuta 2017

Tyttöjen uudet sängyt

Tytöillä on täällä uudessa asunnossame ikioma huone ja sinne he tarvitsivat omat sängyt. Pitkään pohdin vaihtoehtoja ja kirjoitinkin niistä tänne.
Päädyimme tällaiseen lopputulokseen. :)

 

Ainoa järkevä vaihtoehto oli Veken Kalusteen Liisa pieni kerrossänky. Nämä meidän sängyt ovat siis kerrossänky. Sänky on loistavan kokoinen; pituus 164cm, korkeus 137cm ja leveys 79cm. Eli juuri hyvän kokoinen (hyvän kokoiset) tyttöjen pienehköön huoneeseen :) Ja kuitenkin leveyttä sekä pituutta on sen verran että tiedän sänkyjen käyvän tytöille vielä hyvin monien vuosien ajan.

Emme vielä laita sänkyjä kerrossängyksi koska tytöt ovat vasta 2-vuotiaita, mutta on ihanaa että se optio on olemassa. Heti kun tytöt ovat tarpeeksi isoja kerrossänkyyn, voimme yhdistää nuo helposti ja tyttöjen huoneeseen tulee lisää tilaa. Plus onhan kerrossänky aina vähän jännittävämpi nukkumispaikka :)


Ostimme samalla Veken Kalusteelta sänkyihin sopivat patjat, yhden lisälaidan, sekä tuon sängynaluslaatikon<3 Siellä on kaikki legot piilossa, juuri niinkuin haaveilin! Laatikon pohjassa olevien pyörien takia tyttöjen on helppo avata se itsekin, ja ottaa sieltä haluamansa (ihan kaikki) legot leikkeihin.

Nyt about kuukausi meillä on ollut nämä käytössä ja ollaan enemmän kuin tyytyväisiä! Sängyt ovat juuri hyvän kokoiset etteivät vie liikaa tilaa huoneesta, ja keskelle jäi hyvin tilaa tuolle matolle ja minille pöydälle. Heti alusta asti päätin että sängyt laitetaan noin vastakkain, luulen että se on huoneen ja tyttöjen kannalta paras vaihtoehto. Myös meille on helppo nukuttaa tytöt istumalla tuossa heidän välissään. Usein pienet kädet tulevat reunojen välistä ja kaipaavat isoja käsiä pitämään niistä kiinni <3 


Yllättävän hienosti on mennyt tämä omassa huoneessa nukkumaan opettelu. Molemmat ovat muutamia kertoja heränneet, ja joko tulleet meidän luokse tai huudelleet äitiä sängystä. Meistä menee jompikumpi rauhoittelemaan ja he nukahtavat hyvin uudestaan. Molemmat tulee aamulla herättyään viekkuumme niin saamme hetken halailla ja pussailla rauhassa sängyssä. Saadaan aamu hyvin käyntiin<3 Okei liioittelin, usein meidän seesteinen aamuhalailu päättyy tönimiseen ja tappeluun siitä kumpi saa olla äitin viekussa sekä itkuun että äiti jo nousisi heidän kanssaan syömään..


Vielä huoneesta puuttuu paljon; ainakin verhot, seinille kuvia ja hyllyjä, sekä lattialla olisi hyvä olla jokin tosi pieni hylly leluja ja kirjoja varten. Hitaasti hyvä tulee, on niin paljon muissakin huoneissa sisutusjuttuja kesken että vaikea keskittyä vain yhteen huoneeseen. Plus ollaan kaikki päivät nautittu isosta pihasta. Eihän sitä hirveästi kerkeä sisällä sisustelemaan..:)

Pääasia että tytöt viihtyvät ja heistä (sekä meistä) on ihanaa kun on oma huone missä on kaikki omat lelut <3 Jos teiltä puuttuu lapselta tai lapsilta sänky, suosittelen käymään TÄÄLLÄ, siellä on tuo meidän sänky ja paljon muitakin sänkyjä alennuksessa :)

Yhteistyössä Veken Kaluste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti