tiistai 24. maaliskuuta 2015

Vaunut

Ennenkuin tiesin että meille on kaksoset tulossa, olin jo katsellut vaunuja sillä silmällä ja tykästynytkin tiettyihin malleihin. Tykkäsin kovasti (tykkään vieläkin) sellasista vanhan aikaisista metallisista ja super iso pyöräisistä. Sotiiko tämä edellistä postausta vastaan missä vihaan retroa? :D Ehkä. No kuitenkin, sellaiset vaunut näyttävät jotenkin niin pehmeäkulkuisilta ja työntyvät kuin itsestään isojen renkaiden johdosta! Tarkoitan siis tällaisia:


Noi näyttää niiiin pehmeä kulkuisilta eikä yhtään sellaisilta rämiseviltä ja kolisevilta.
Tiedän ettei tollasia edes myydä mutta, you get the picture ;)






Toinen vaihtoehto mistä pidin kovasti oli Bugaboon Donkeyt. Niissä ihastuin tyylikkyyteen, monipuolisuuteen ja tietenkin siihen sivukoriin!

Kun sitten saimme tietää mahassa kahden asustelevan, oli aika tutkia vaunuja VÄHÄN eri silmällä.
Mulle oli ehdottoman tärkeää että vauvat saa vierekkäin. En kestä kun pitäisi valita ja laittaa toinen piiloon toisen taakse, maantasalle, tai väärinpäin. Eri ikäisillä sisaruksilla tollaset varmasti toimii, mutta samanikäisillä en vaan raaski!
Vaihtoehdoiksi oikeestaan muotoutui sitten Bugaboo Donkey Twinit, Emmaljunga Double Vikingit tai Muontain Buggy Duetit. Niistä sitten kaupoissa tutkimalla ja netistä lukemalla ja kokemuksia kuuntelemalla muotoutui oma suosikki.

Muontain Buggyssa loistavaa on niiden mieletön kapeus eli vain 63cm! Tosin juuri kapeus oli sitten se mikä osoittautui myös hankalaksi, koska tuntui siltä että ne on "liian" kapeat ja oikeesti lapset vähän kasvettuaan ei enää mahdu koppiin/istuimiin.



Emmaljunga on kaikista levein eli 79cm. Ne oikeastaan kaatui siihen että ne oli melkein yhtä kalliit kuin nuo bugaboot, mutta leveämmät ja muunneltavuutta ei ollut LÄHESKÄÄN yhtä paljon.

Bugaboot on 74cm eli ihan ok leveys ja niissä kun on muunneltavuutta niin paljon niin päädyttiin sitten niihin :)
Ne otettiin mustalla rungolla ja mustilla kuomuilla. Mun mielestä aika sharpin näköiset :)

Otettiin noihin adapteri turvaistuimia varten, jotta saadaan auto/vaunu matkustamisesta mahdollisimman sulavaa.
Tilattiin samalla kesää ajatellen Bugaboon Breezy Sun Canopyt jotta saadaan vähän väriä ja viilennystä kesään :)

Tilattiin vaunut hollannista kun sieltä sai ne jonkun verran halvemmalla, suomessa noille on aika 
jäätävät hinnat.. Nyt on kuulemma saapunut tilaus amerikasta hollantiin ja sit vaan odotellaan niiden saapumista meille!:) Voi miten jännittävää.

P.s Tänään on viikko 32! <3

1 kommentti:

  1. Jeeeee!!! :) oikea valinta ;) odotellaan innolla vaunuja saapuvaksi!!! :)

    VastaaPoista