torstai 19. maaliskuuta 2015

Alku

Tänään on se päivä. Se päivä kun saan vihdoin aikaiseksi alottaa kirjoittamisen! Jee hyvä minä. :D Tosin nytkun on saatu blogi luotua niin alankin miettimään että mistä mun tänne pitikään kirjoittaa? No, katsotaan.. Eiköhän sitä jotain keksi!:)

Tällä hetkellä siis raskausviikkoja päälle 31, ihan uskomatonta että a) ollaan jo näin pitkällä!!❤️ ja b) aika on mennyt näin nopsaa! Ihan hurjaa kun aika on vaan vierinyt ohi huomaamatta ja yhtäkkiä ollaan jo siinä tilanteessa että kännykän sovellus sanoo että nyt pitäisi jo sairaalalaukku olla pakattuna koska vauvat voi tulla minä hetkenä hyvänsä!! Hui ei ihan vielä pliis. Vaikka välillä alkaakin jo syvällä päässä miettimään; "eihän se niin vaarallista olis vaikka ne tuliskin jo", "miltäköhän ne näyttää..", " ei vauvat aluks tarvii mitään ihmeellistä rompetta..". Oikeesti EI, älkää tulko vielä! Meillähän on ihan super ei-valmista!
Sekin on niin hämmästyttävää, jotenkin aina ajattelin että ostaisin KAIKKI jo heti viikolla 13 ja sitten vain kutoisin kotona ja laulelisin vauvalle ja odottaisin häntä saapuvaksi..... Ehkä tää että heitä onkin kaksi muutti sitten kaiken? Koska yhden kanssa on helppoa. On miljoona vaihtoehtoa KAIKKEA ja niistä vain valitaan parhaat/kivoimmat/itselle sopivimmat/halvimmat. Nyt meillä on vain muutama vaihtoehto mistä pitää valita (okei miljoona vaihtoehtoa kuulostaa vaikeammalta kuin muutama vaihtoehto, mutta oikeesti se on ihan toistepäin.) että mikä on paras näistä jäljelle jääneistä vaihtoehdoista. Puhunko ihan siansaksaa?:D pointtina siis se että kun yhdelle voit valita mitä vaan, kahdelle pitää valita kahdelle sopivista asioista. Mikä siis pienentää valinnanvaraa -> ehkä "huonompia" vaihtoehtoja. Googlettelemalla, kysymällä ja pohtimalla ollaan kuitenkin saatu jotain hyviä ostopäätöksiä tehtyä. Hitaasti hyvä tulee :) Mutta nyt alkavat taas jokapäiväiset päiväunet kutsua, joten heippa!
p.s. En todellakaan tiedä yhdyssanoja enkä pilkkujen ja muiden merkkien oikeita paikkoja, i'm sorry...
 

2 kommenttia:

  1. Sniffelis Hanne mä en kestä miten söpöä! Kohta meillä on pienet ihanat nyytit käsivarsilla ja voi sitä rakkauden ja pakahtumisen määrää sitten! :) <3 En malta odottaa et nään teidän pikkuruiset vauvelit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!!!😍❤️😍 ja samoin metteä odotetaan!❤️

      Poista