tiistai 31. maaliskuuta 2015

Vauvatavaroita

Kauheasti me ei olla vielä mitään osteltu (paitsi vaatteita...), vaikka ehkä jo pitäisi. Oikeastaan luulen että tässä vaiheessa pitäisi jo kaikki olla valmiina tip top!

Me ollaan siis turvakaukalot hankittu ja niissä päädyttiin Maxi-Cosin Cabriofix -malliin ja mukana tuli Easyfix jalustat. En niistä laita kuvaa, kun ne on ihan vaan turvakaukalot. Mitä nyt oon asiaan hitusen perehtynyt niin Maxi-Cosi taitaa olla aika lailla turvallisuuden huipulla ja oon kuullut niistä pelkkää hyvää. Löydettiin vaunuaitasta hyvä tarjous mihin sai mukaan jalustat joten sieltä haettiin pari kpl kyseisiä settejä. Ajateltiin että sitten kun mä oon sairaalassa niin mies asentaa ne sitten paikalleen. :)

Hoitopöytä on ollut iso murheenkryyni kun siihenkin oli tiettyjä vaatimuksia. Piti olla tarpeeksi korkea, paljon laatikoita, ei aukkoja ja mielellään valkoinen. Ja kohtalaisen hintainenkin mielellään! Jonkun verran kaupoissa oli muut kriteerit täyttäviä, mutta hinta saattoi pompahtaa 300-400€, eli ei kiitos. Se on kuitenkin VAIN lipasto. No sitten halvemmalla löytyi taas sellaisia missä oli pelkkiä aukkoja ja ehkä hyvällä tsägällä yksi laatikko. Huoh, ei kelpaa.
Olin aikaisemmin saanut kirpparilta huippu halvalla ihan kivan näköisen hoitotason varmuuden vuoksi, joten päädyttiin Ikeasta ostamaan neljän laatikon Malm -lipasto jonka päälle sitten mies kiinnittää tuon hoitotason.
Tilaa kun ei meillä kauheesti oo niin kaikki säilytystila  on plussaa. Nyt lipasto sisältää vaatteita, pyyhkeitä, pari vilttiä ja kaikkea pientä, tutteja ja sellaista. Me varmaan tarvitaan siihen viereen vielä jokin kaappi mihin saadaan lisää vauvojen tavaroita ja muuta kamaa mikä ei mahu minnekään. Huoh, tiesin että mahtuminen tähän kaksioon on hankalaa ja mitä enemmän kamaa tulee, sitä hankalammalta kaikkien tavaroiden paikalleen saaminen tuntuu.. No, sopu sijaa antaa tms :)

Sänky meiltä vielä puuttuu, ajateltiin siis aluksi ostaa vain yksi sänky koska vauvat mahtuu ihan hyvin ensimmäiset kuukaudet nukkumaan samassa, ensin vierekkäin ja sitten jalat vastakkain. Eikä meille edes mahtuisi toista sänkyä. Heh.
Sängyksi valikoitiin Ikean Gonatt -sänky, minkä kanssa on toimitusvaikeuksia tehtaalta asti, joten joudutaan odottelemaan huhtikuun puoleen väliin ennenkuin se saadaan.. Jännittävää, toivottavasti keretään saada se kuntoon ennen vauvoja! No, onneksi hätätilanteessa voidaan laittaa pienet nukkumaan äitiyspakkauksen laatikoihin, niissähän moni taitaa pitää vauvaa ensimmäiset hetket.. :)
Tässä kuva siitä ikean sängystä:
Tykkään noista pyöreistä reunoista (näyttää pehmeämmältä ja söpömmältä), noista kiintonaisista päädyistä (ei ole liian "kalterimainen"), siitä että sängystä saa tehtyä sohvan lasten kasvettua yli pinnasänky vaiheesta, ja noi laatikotkin tuo taas sitä lisä säilytystilaa :) Laatikoiden kahvoihin aiotaan kyllä vaihtaa toisenlaiset nupit.

Siinä olis meiän hankittuja/hankittavia/päätettyjä tavaroita. Puuttuuko jotain? Ainiin, amme! Sitä meillä ei ole kun ei osata päättää halutaanko jalallinen vai sellanen tavallinen. Jalallinen kyllä houkuttaa meidän vessan pienuuden takia ja oman mukavuuden takia. Mutta taas säilytyksen kannalta ehkä sellainen tavallinen, tai jopa Stokken taittuva versio, vois olla kannattavampi.. Hmm, katsotaan mihin päädytään :)

Minkäänlaisia sittereitä eikä kantoliinoja meillä vielä oo kun ei osata päättää niiden tarpeellisuudesta. Ehkä niitä kerkee hankkia sitten kun näkee millaisia neidit on luonteeltaan ja tarvitaanko meille jompia kumpia :)

Itkuhälytin! Se meillä on! Tuttipulloja ei. Eikä mitään imettämiseen liittyvää. Eli paljon vielä puuttuu,
mutta eikö usein sanota että vauvat tarvii vain rakkautta ja lämpöä sekä vähän vaatteita ja vaippoja.. :) (Ja ne vaipat meiltä puuttuu vieläkin)

Ainiin. Saatiin sitten ne uudet äitiyspakkaukset. Myönnetään että hymy ei ollut ihan herkässä niitä katsoessani, mutta ehkä niistä vielä hyviä saadaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti