maanantai 23. maaliskuuta 2015

Äitiyspakkaus

Huom! Tekstiä ei kannata lukea jos rakastaa tämän ja edellisvuoden äitiyspakkauksia, jos rakastaa retroa, tai jos on sitä mieltä että mitään mitä saa ilmaiseksi ei saa arvostella.

Piiiiitkän, vaikean ja alati muuttuvan pohdiskelun jälkeen päätettiin ottaa äitiyspakkaukset. Mehän saadaan siis kolme äitiysavustusta kaksosista, miksi näin on sitä en tiedä, mutta en myöskään valita! Otettiin siis kaksi pakkausta ja yksi raha.
Nyt vaan jännitetään että kumpi pakkaus meille tulee! Jätin pakkauksen tilauksen aivan viimetinkaan, jotta saadaan miettimis aikaa ja koska uusi pakkaus on hitusen kivempi. Tilasin siis pakkaukset viime viikolla ja tällä viikolla aletaan jakamaan uutta (kyllä, soitin jakelijalle ja tarkistin asian :D), joten mä ajattelisin että saadaan uudet... Toivotaan!
Ylhäällä kuva siis vanhasta pakkauksesta. Yäk. Monesta tää on ollut kiva pakkaus, musta ei niinkään. Ensinnäkin en ymmärrä ollenkaan tota väri skaalaa. Pojalle ihan kiva joo, siis jos tykkää retrosta, mutta tytölle mä en ymmärrä mitä tässä on mietitty. Vaikka nykyään vaahdotaankin asiasta että pitää kasvattaa lapset sukupuolineutraalisti ja "eihän nykyään ole erikseen enää tytön tai pojan värejä", höpö höpö onpas. En millään haluaisi pukea pikkutyttöä vaaleansiniseen bodyyn. Enkä vaaleansiniseen toppapukuun. Ja kyllä mä vihreänkin ajattelisin vähän ilkeenä tytölle.
No, noi vielä ymmärtäisin jos seassa olisi sit vaaleanpunaista tai punaista, ajatuksella että jokaiselle jotain. Mutta eipä ole! Muutama järkyn oranssi body, mutta selkeetä vaihtoehtoa tohon siniselle en kyllä nää. Ja sit toi retro. Huoh.
Tässä ylhäällä sitten uusi pakkaus. Nyt tätä katellessani en yhtään muista miksi halusinkaan mielummin tän pakkauksen, mutta ehkä siihen joku syy oli :D Noi pupu sukat on kivat.

Tiesin uuden pakkauksen julkistamis päivän etukäteen ja koko sen aamun istuin koneella ja päivitin sivua viiden minuutin välein, toiveet korkealla. Kun sitten näytölle pärähti tää kuva, niin täytyy sanoa että innostus katosi hetkessä ja mut valtasi kiukku ja epätoivo. Heh kuinka tärkeä voikaan yksi äitiyspakkaus olla?! :'D
Oon aina ajatellu äitiyspakkauksen olevan ihana asia minkä saa tilata ja odottaa sitä saapuvaksi, ja katella niitä ihania vaatteita ja kaikkea muuta mitä sieltä löytyy. Onhan se tietty vieläkin kiva ja odotan sitä, mut ihan eri kaliibereissa liikutaan kyllä. Ja siis älkää ymmärtäkö väärin, olen kiitollinen suomen valtiolle että tällaisia pakkauksia jaetaan ja tulwvat kyllä tarpeeseen :) Mutta logiikkaa näiden pakkausten tavaroiden valinnassa en kyllä kertakaikkiaan ymmärrä! Tässäkin, niinkuin edellisessäkin, on pelkkiä "poikavärejä". Yksi keltainen body ja yhdet keltaiset housut. Jee! En vaan käsitä että missä on korvaaja vaatteet noille sinisille ja vihreille! Musta ihan tosi epäreilua. Taas pojalle tosi kiva pakkaus, tytölle ei niinkään.
Tän vuoden pakkauksesta odotin että se olis ollu ihan erilainen kun viime vuoden pakkaus; harmaata, beigeä, valkosta, ehkä pari värillistä vaatetta mutta ei mitään retroa kun kerta viime vuoden pakkaus jo oli retro. Toivoin että se olisi ollut sellainen tylsän turvallinen väreiltään ja kuvioinniltaan.. Sellainen missä on hyviä perus värejä ja vaatteita mitä on helppo yhdistää jo omiin hankittuihin.

No oli miten oli, nyt vaan sit odotellaan kumpi pakkaus saadaan ja miten aletaan yhdistelemään noita v.sinisiä ja vihreitä tytöille sopiviksi.... :)

2 kommenttia:

  1. Musta näyttää kummassakin olevan tosi samanlainen värimaailma...samanlaista oranssia, samanlaista vihreetä yms. Suoraan sanottuna kuvittelin nuo vaatteet paljon nätemmiks... vaikka ymmärtäähän sen ettei valtiolla ole rahaa kummoisiin. Mutta silti tuntuu että noissa ois tehny ihmeitä jo niiden värien vaihtaminen! Ei ollu mitään punasta tai vaaleenpunastakaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Tosi samanlaisia, luulis että vähän vaihtelis sisältö! Ja toi tyttöjen sorsiminen >:(

      Poista