torstai 26. maaliskuuta 2015

Vaatteita

Aika paljon on tullut vaatteita jo hankittua, vaikka luulin että oon sitä mieltä, ettei kannata liikaa hamstrata.. No tässä on ehkä vähän nyt hamstrattu :D MUTTA Noi on melkein kaikki ollu tosi
halpoja, ihan muutama vain normaalihintaisena! Aluksi oli pakko ostaa kun oli niin ihana ostella ja kyllähän niitä tarvii. No sitten kun alkoi huomata että aika paljon jo on vaatteita, niin sitten on ollu silti pakko ostaa niitä spesiaali kivoja, super tarjouksessa olevia :D Ja hei FAKTAHAN on se että me tarvitaan oikeesti tuplamäärä! Eli ehkä toi ei sit olis niiiin kamala määrä...? Mistäs sitä tietää, jos ne on tosi puklaavia ja niska-kakkaavia vauvoja, niin sithän meillä menee oikeesti tosi paljon vaatteita!

Aloin nyt vihdoin pesemään meidän vauvojenvaatteita ja aattelin samalla vähän kuvailla niitä :) Näitä katsellessa ei taida jäädä epäselväksi kumpaa sukupuolta meille on ennustettu.. eli odotetaan kahta tyttöä saapuvaksi<3<3 
Yllättävän paljon tossa näkyy vaaleanpunaista vaikka en oo sitä tarkoituksella hommannu! Ehkä se vaan on tyttövauvojen vaatteissa se hallitsevin väri. Tykkäisin myös tosi paljon beigestä ja harmaasta ja keltaisestakin, täytyy siis ehkä muutama sellainen koittaa vielä saada.. :)

Alla siis 50cm kokoiset vaatteet plus muuta söpöä mitä heitin mukaan kuvaan:

Osa on ostettu uutena esim noi lyhythihaiset bodyt, ne on Name Itistä -70% alesta..ei VOINUT jättää ostamatta kun bodyn hinnaksi jää 1,70€!
Osa on sit taas kirpparilta ja paljon on tuleva Mummi ostanut lapsenlapsilleen<3 
Normaalistihan ei vissiin niin paljoa osteta 50 senttisiä, mutta kun kaksoset on usein pienempiä niin me ollaan nyt uskallettu ostaa niitäkin aika reilusti.


Tossa yllä on sitten 56cm kokoa. 
Niissä on vähän enemmän erilaisia vaatteita, esim. noita mekkoja ja yökkäreitä.
Näissä on sama että osa on uusia, osa kirpparilta ja osa lahjoja.
Aika paljon on ihan H&M ja Name Itin vaatteita. Mun mielestä on vähän turhaa ostaa kalliita vauvojen vaatteita kun ei niissä tarvii mitään ihme ominaisuuksia olla, ne menee nopeasti pieneksi ja taitaa ne mennä aika nopeasti huonoon kuntoonkin tahroista ja paljosta pesemisestä. Tietty ulkovaatteet on eri asia koska niissä täytyy oll vedenpitävyyttä, hengittävää materiaalia ja muuta sellaista. Mutta ihan näissä perus sisä-vaatteissa kelpaa tollanen peruslaatu, kunhan on vaan kivoja  ja hyväkuntoisia. Ehkä pari "edustusvaatetta" täytyy kyllä hommata sit ihan joltain merkiltä.... ;)

Itseasiassa nyt kun katon tota vaatemäärää ni en ookkaa niin varma että onko siinä sittenkään tarpeeksi..?! Hmm jospa saadaan vielä lahjaksi jotain ja onhan nyt Hullut Päivätkin menossa.. ;)

3 kommenttia:

  1. Hahah, mä jo aattelin sulla isommanki kasan olevan :b.
    Edelleen ihana ajatus tää blogi!
    ~Henna

    VastaaPoista
  2. Joo eihän tossa vielä liikaa ole :) mutta sittenkin pääsee kauppaan kun ootte jo kotona, sinuna ehkä kattoisin mitkä on sitten niit' kivoimpia vaatteita pitää ja ostaisin sit vasta niitä lisää :) esim jos tykkäätkin bodeista ja sukkiksista tai sit mekoista ja sukkiksista tai potkupuvuista, niin ostat niitä lisää mitä käytätte eniten? :) ei mee nyt turhaa rahanmenoa turhiin mitä ei sit käytä? Mut spessu hienot vaatteet kivaan tilaisuuteen ois kyl kivat :) Muista et babyshoweritki on edessä että jospa sieltäkin jotain vaatteita tulee ;) t:Lensku

    VastaaPoista