perjantai 11. elokuuta 2017

Hanko

Yksi mun ihan ehdottomista kesän lempparipaikoista on Hanko. Se on niin kesäkaupunki kun vaan voi olla! Ihmiset ovat iloisia, ruskettuneita ja ajelevat pyörällä joka paikkaan. Hangossa saa jätskikiskalta suomen suurimmat jätskipallot! Olisimme muuten varmasti jätskit ostaneet, mutta se jono oli aivan jäätävä.

Hangosta löytyy myös ihan meren ääreltä satamasta mahtava Classic Pizza -pizzeria jossa olemme käyneet monia monia kertoja. Pienenä/nuorena siellä ollessamme tilasin vahingossa sieltä jäätelö-pizzan, mikä oli aivan mahtava, ja onkin muodostunut pieneksi legendaksi. Sitä sai vielä muutama vuosi sitten, nyt emme valitettavasti tuonne(kaan) päässeet, TÖRKEÄN jonon takia.


Ihan parasta Hangossa kuitenkin on ranta. Siellä on eräs pieni yksityisempi ranta jossa ollaan ystävien ja ystäväperheiden kanssa käyty pienestä asti, ja se joka kerta yllättää ihanuudellaan. Niiiin pitkälle matalaa ja lämmintä vettä, kauniita valkoisia simpukoita rannalla kerättäväksi, hiekka pehmoista ja kuumaa, siis aivan täydellinen ranta. Ja sinne päätettiin viedä nyt tytötkin ensimmäistä kertaa<3 

Voin kertoa että ihastus oli suurta. He ihan hyppelivät vedessä, juoksivat ympyrää rannalla ja olivat aivan haltioissaan! Heistä oli ihmeellistä kun hiekka oli niin pehmeää ja sitä oli paljon pienten varpaiden ympärillä. Hiekkakakkujen teko on ihan huippua, ja heistä oli ihanaa kanniskella vettä hiekalle kun minä ja tyttöjen eno yritettiin saada isoa linnaa aikaiseksi. No ei saatu..

Ehdottomasti ensi (ja joka) kesänä uudestaan Hankoon viettämään ihanaa rantsu päivää <3







 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti