keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Vaipat veks

Meillä luovuttiin vihdoin vaipoista. Tyttöjen vaippapakkaus alkoi loppumaan niin päätin että uutta ei enää osteta. Kävin apteekista ostamassa sellaisia kertakäyttöisiä patjansuojia, ja tunnistettiinkin heti kotona ne tutuiksi synnäriltä. Ah, ”ihania” muistoja palasi mieleen.....  Nämä patjansuojat on siis tällaisia about 60cm x 100cm neliötä. Ei kauheen isoja, mutta ne saa juuri sille kriittiselle alueelle hienosti riittämään.



Ensin aateltiin että ostetaan ihan sellaiset isot perinteiset, koko sängyn peittävät muovilakanat, mutta kun keksin kysyä apteekista heidän vaihtoehtoja, tajuttiin että nää onkin paljon parempi vaihtoehto. Lähtökohtaisesti kuitenkin on tarkoitus olla pissaamatta sänkyyn, eli kertakäyttösuojia ei pitäisi niin paljoa kulua. Toki ekologisempaa olisi käyttää uudelleen pestävää.. 
Noissa kertakäyttöisissä on se hyvä, että ne imevät nestettä, niin vahingon sattuessa se ei leviä enempää, mitä olettaisin sellaisessa muovisessa käyvän. Plus muovisia pitäisi olla varakappaleita pesun takia.

Mutta siis, tytöillä on ihan hirmu hyvin lähtenyt tää käyntiin! Ollaan joku kuukauden verran menty näin, ja nelisen kertaa on sattunut vahinko! Siis ollaan ihan yllättyneitä että he onkin jo näin taitavia! 
Ollaan päästy tähän mennessä siis tosi helpolla tässä(kin) asiassa. Ihanaa. Ollaan ylpeitä meidän isoista tytöistä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti