maanantai 20. huhtikuuta 2015

Sairaalareissut

Ajattelin vähän kertoa noista sairaalareissuista mitä tuli tossa tehtyä. Pääsin siis sairaalasta pois tosiaan sillon perjantaina eli olin osastolla ke-pe. Arvot oli perjantaihin mennessä laskenu sen verran että uskallettiin päästää pois hyvillä mielin. Hepatogestoosi lääkkeet nostettiin melkein maksimiin ja iloisin mielin lähdin viettämään viikonloppua kotiin.

Sunnuntai aamulla sitten pikkuhiljaa kutinat alkoi palailemaan tosi voimakkaasti. Kutinoiden ollessa päällä, eli arvojen noustessa on tärkeää vahtia että vauvat liikkuvat hyvin ja ovat aktiivisia. Niinpä me sitten siinä aamulla alettiin huolestumaan kun ei oikein saatu B:tä heiluilemaan. Join omenamehua, tökittiin mahaa ja tunnusteltiin, ei mitään. Puolen tunnin päästä join toisen annoksen ja taas tunnusteltiin ja ei mitään. Mies siis tunnusteli, mä keskityin kämmenten sekopäiseen raavintaan. Päätettiin että tullaan hulluksi tän asian kanssa jos ei soiteta äitiyspolille ja mennä tarkastuttamaan tilannetta. Siellä mentiin heti sydänkäyrille (tottakai B alkoi heti potkimaan kuin hullu<3) ja ne näytti oikein hienoilta. Kuitenkin kutinan takia otettiin verikokeet ja jouduin taas osastolle. En kauhean iloisin mielin ollut siinä vaiheessa :D Arvot oli taas nousseet joten lääkkeet nostettiin maksimiin. Olin osastolla sunnuntaista tiistaihin, jolloin pääsin kotiin laskeneiden arvojen vuoksi.
Tänään kävin uusissa labroissa, ke mennään ultraan ja kuullaan samalla tän päivän labrojen tulokset että onko arvot pysyny tarpeeksi alhaisina.

Tiistaina ennen kun lähdin osastolta niin saatiin vihdoin sovittua keisarinleikkaus aika ja se on siis määrä tehdä 7.5. Vähän vajaa 3 viikkoa siis enää! Hui :) Jonkun verran on jo supistellut, mutta katsotaan jos päästään tohon päivämäärään asti. :) Sillon olisi siis viikot 38+2. Eli viimeistään kahden viikon ja kolmen päivän päästä nähdään meidän pikkuset! Uskomatonta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti