torstai 3. maaliskuuta 2016

Vauvauinti

Me ollaan alotettu vauvauinti!:) Oikeestaan ollaan alotettu se jo marraskuussa, mutta en oo saanut aikaiseksi siitä kertoa.
Löysin täältä Turusta 2 eri vauvauinti ryhmää kenellä on caribian kylpylässä uinteja. Me asutaan ihan Caribian vieressä jotenmeille on helpointa käydä siellä. Valitsin ryhmistä toisen ihan vaan uintiaikojen mukaan eli mikä aika ja päivä sattui meille sopimaan parhaiten. Tosi paljon olis ollut viikonloppuisin aamu 8 aikoihin! Tytöt herää yleensä vasta vaille 9 niin toi olis ollu vähän turhan aikaista.. 
Me käydään siis tiistai-iltaisin 17.30. 

Mun mies ei ollut yhtään halukas tulemaan mukaan, mutta onneksi mun rakas ystävä suostui tulemaan! Hän onkin ahkerasti ollut aina mukana, kiitos siitä Annika <3 Yksin olisi vähän hankalaa mennä kahden kanssa.. Heh. Välillä jos Annika ei pääse, olen mennyt sitten vaan vuoronperään toisen tytön kanssa. On ihanaa olla ihan vaan yhden tytön kanssa ja keskittyä häneen<3 Kun ei oikeen ikinä ole vain toisen kanssa. 

Pelättiin ensi kerralla kun mentiin että tultaisiin heti pois huutavien lasten kanssa ja oltiin vähän vaurautuneita. Mutta se meni ihan tosi hyvin! Ei tytöt pelänny yhtään ääniä eikä vettä! Tietenkin vähän vaurautuneita he olivat mutta jäi tosi kiva fiilis siitä. Ja uskallettiin siis jatkaa uinteja :) Ekalla kerralla ei sukellettu, ihan vaan laulettiin, leikittiin ja läiskyteltiin veden kanssa. Toisella kerralla taidettiin ottaa yksi sukellus ja se meni tosi hyvin molemmilta! Sen jälkeen ollaankin sukellettu joka uinnilla ainakin yhden kerran. Stellasta on tullut oikein vesipeto! Loiskuttelee vaan ja polskii jaloilla minkä kerkiää<3
Edel on välillä vähän varautuneempi ja pikku apinan tavoin kietoutuu mun syliin.  

Yksi uintikerta kestää aina puoli tuntia, ja se onkin ihan hyvä aika kun ei vauvat enempää oikein jaksaisikaan. Uinnista tultaessa kipitetään aina pikaisesti saunaan lämmittelemään ja tissittelemään hetkeksi. 

Mä oon tykänny tosi paljon käydä uimassa ja tytöt tykkää myös, joten vaikka se on aika kallista, aiotaan jatkaa silti :) En malta odottaa kesää kun pääsee rannalle :) Vaikka eihän siellä uimalla uida mutta saavat kastella varpaitaan..:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti