perjantai 30. lokakuuta 2015

6kk

Meiän pienen pienet prinsessat ovat jo puoli vuotta!<3 En kestä miten aika menee niin nopeasti ja miten isoja he jo ovat! Ihania höpsöttelijöitä ja molemmilla selkeästi ihan omat luonteet, jutut ja tavat.

6kk Mitat:
Edel 6440g & 65cm
Stella 6285g & 65cm
Edel on ottanut hurjan kasvuspurtin ja mennyt painossa siskon ohi. Stella oli kerännyt aika vähän grammoja, mutta kai se aika tyypillistä on tässä vaiheessa kun niin paljon liikkuu. Ei ainakaan neuvolassa oltu erityisen huolissaan. Seuraava käynti meillä on taas kuukauden päästä ja se on vähän sellainen vapaaehtoinen käynti että katsotaan miten on kiinteiden alotus lähtenyt painoa kasvattamaan. 

Tytöt on lattialla oikeestaan kokoajan mahallaan ja koska he eivät osaa mennä mahalta selälleen, heitä pitää käydä aika usein kääntämässä kun tulee kiukku.
Molemmat nappaavat käteensä ihan kaiken mitä eteen tulee, Edel oikein super hanakasti (sylissä) syöksyy haluamaansa tavaraa kohti. Tämä haluttava tavara on yleensä äidin kännykkä, ruokalautanen, leipä, kaukosäädin tms. vauvalle sopiva juttu. Tytöt laittaa tottakai kaikki käteen saamansa asiat suuhun, mutta myös (varsinkin Stella) tutkii niitä tosi paljon! Kääntelee, kattelee, repii, heiluttaa, maistaa, ottaa suusta pois ja taas vähän tutkii. Se on tosi söpöä kateltavaa :) 

Tytöt myös osaa hassutella, tai lähinnä nauttii kun hassuttellaan heidän kanssa<3 Naamapusuja, lentopusuja, kukkuuta, ilmassa lentelyä yms kaikkea ihanaa jolle nauretaan ja hymyillään isosti :)
Lopussa miljoona miljoona kuvaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti