maanantai 2. marraskuuta 2015

EI päikkäreille!

Nytkun tytöt ovat jo puolivuotiaita, he ovat ilmeisesti yhdessä päättäneet että he ovat jo niin vanhoja etteivät aio enää nukkua päiväunia. Piste.
Näin äitinä toivoisin kovasti että tytöt ottaisivat mut mukaan päättämään tälläisiä suht. koht. tärkeitä jokapäiväiseen hyvinvointiin liittyviä asioita. Koska he kuitenkin päättivät tämän ihan kahdestaan eikä mulla ollut asiaan sananvaltaa, olen ollut täällä vähän ns. helisemässä. Ihan poikki. He eivät kertakaikkaan nukahda. Heiluttelen, luen kirjaa, tissittelen, en nukuta aktiivisesti, nukutan aktiivisesti, siis ei vaan toimi! JOS kuitenkin saan heidät nukahtamaan, niin unet kestää max 20 minuuttia. Ja sit taas tunnin päästä kiukutellaan sitä kun väsyttää. Muttei kuitenkaan haluta nukkua.
Tästä vois ajatella että tytöt korvaavat sitten puuttuvat päiväunet pidemmillä yöunilla, mutta ei koska he eivät halua illallakaan mennä nukkumaan.
Ja aamulla alkaa kalatus tasan klo 7! Tai siis Edel alottaa kalatuksen ja tietenkin Stella herää siihen myös. Pliiiiis tytöt sovitaanko että tää on ihan vaan tällainen lyhytaikainen kokeilu. Jooko?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti