lauantai 28. marraskuuta 2015

Meidän päivä

Nykyisin meidän päivät menee aikalailla seuraavasti:

8-9 Tytöt herää
9.30 Ylösnousu, yritetään vitkutella sängyssä mahdollisimman kauan ja yrittää jospa tytöt vielä nukahtaisivat. No eihän ne nukahda :p
-> aamupesut ja matolle leikkimään
10 Aamupuuro, eli riisipuuroa korvikemaitoon tehtynä ja jotain hedelmämössöä päälle.
-> matolle leikkimään
10.30-11 Puvut päälle ja tissin kautta partsille päikkäreille. Jos mennään kauppaan, niin mennään yleensä tässä välissä.
12-13 Ylös päikkäreiltä leikkimään.
13.30 Tissiä jonka jälkeen päiväruualle. Me ollaan vielä eri ruokien maisteluvaiheessa joten aikalailla vaihtelee mitä ruokaa meillä on. Päiväruualla yleensä syödään jotain vihannes/juuresmössöä ja kanaa tai munaa.
-> leikkiä
15 Tissin kautta taas päikkäreille partsille.
17 Herätään, otetaan tissiä ja iltapalaa. Iltapala on yleensä ollut jotain vähän kevyempää esim hedelmää yms. Nyt ollaan annettu kurkkua sormiruokailtavaksi sekä Ella's kitchen tuubeja ja niistä makuina päärynää ja mangoa. Ne on muuten kätsyjä ja 100% luomua :)
19-> Aletaan valmistautua sänkyyn eli iltapesut, puurot ja tissitykset.
Edel yleensä nukahtaa helposti, hänet viedään vaan tutin kanssa sänkyyn ja sinne hän nukahtaa itse. Eli viimeistään klo 20. Stella on vähän kimurantimpi tapaus. Häntä ei voi viedä vaan sänkyyn hengailemaan koska hän pitää niin kovaa ääntä että nukkuva Edel heräisi heti. Ja äänellä tarkotan käninää/itkua. Joten Stella jää meidän kanssa aina hengailemaan ja lopulta joudutaan heiluttelemaan hänet sylissä uneen pienen kitinän kera. Stella menee yleensä siis 21.30 viimeistään sänkyyn, tota ennen ei oikein auta heiluttelutkaan.. Yleensä jompikumpi tai molemmat herää vielä illalla myöhemmin nopeille unisille tissittelyille. 
12 Me mennään miehen kanssa nukkumaan. Aivan liian myöhään, tiiän!!
Meillä on mennyt makkarin kello rikki, enkä oo jaksanut kaivaa aina kännykkää esiin jotta kattoisin kellon, eli mulla ei oo oikein kunnon käsitystä kuinka monta kertaa tytöt herää öisin. Luulen että 2-3 molemmat.. Ja siihen lasketaan aamun syönnit myös, koska olen itse vielä unessa sillon :D
Loppuun vielä kuvia päivästä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti