keskiviikko 30. syyskuuta 2015

5kk

Tytöt ovat jo hurjat 5kk! Ihan uskomatonta miten aika kuluu niin nopeasti.
Tässä kuitenkin mitat:
Edel 5790g & 62,5cm
Stella 6060g & 62,2cm
Stella siis vielä pitää paino ylivoimaa yllä, mutta Edel on nyt kirinyt pituudessa. Kiva seurata miten heillä toi kasvu kehittyy toisiinsa verrattuna :) Mutta siis neuvolatädin mielestä olivat kasvaneet ihan hyvin, niin voidaan lykätä se kiinteiden antaminen 6kk ikään. Pieniähän tytöt on, mutta hyvin kasvavat kuitenkin käyrillä ja se on pääasia.<3
Tällä neuvolakerralla annettiin taas piikit, on se vaan niin raastavaa! Mies oli mukana ja onneksi hän suostui pitämään molemmat tytöt rokotuksen ajan, mua olis alkanu varmasti itkettämään. Viime piikityksellä ei tytöille tullu mitään jälkivaikutuksia, mutta nyt illasta tais nousta hieman lämpöä, ja onneksi meillä oli lääkettä kaapissa.


Nyt tuntuu että tää kuukausi olis ollu hitaampi uuden oppimisen kannalta kun taas sit edellinen kuukausi, millon he oppivat hirveesti kaikkea! Edel on löytänyt varpaansa ja niistä on kiva ottaa kiinni ja välillä vähän maistella. Stella viihtyy eniten lelujen kanssa, hänellä on yksi lempipaikka matolla missä hän mutustelee sellaista vedettävää "muovikahvaa". Stella laittaa AIVAN kaiken ja ihan HETI suuhun. Kyllä Edelkin kaikkea mutustelee, mutta jotenkin Stellalla se on paljon intohimoisempaa touhua :D

Pitkään ollaan tytöt pesty suihkussa, se on ollut niin helppoa ottaa heidät vuoronperään samalla kun itse käy. Nyt kuitenkin vähän aika sitten kokeiltiin meidän ammetta ja sitä ammetelinettä missä vauva on (en muista nimeä), ja Edelhän ihan rakasti sitä!! Hän ekaksi aina vähän ihmettelee, mutta sitkun hän huomaa kuinka voi potkutella ja läiskiä vedessä niin hän aivan innostuu ja alkaa naureskelemaan! Aivan ihanaa katsottavaa<3 Stella on vielä vähän varautuneempi, mutta kyllä me hänestäkin vesipeto saadaan :) Nyt oon tilannut tytöille uikkarit, heti kun ne saapuu (ja saan miehen suostuteltua), varaan meille vauvauinnin! Nyt tuntuu että tytöt on niin isoja että osais siitä vedestä nauttia, ja uskaltaa heidät viedä kun ei tarvii bakteereita yms miettiä.
Loppuun taas sekalaisia kuvia :)

Stella nukahti lelut kädessä <3
Pahoittelen kuvien huonoa laatua ja tökeröä asettelua, en vaan handlaa tätä ohjelmaa/tietokonetta yleisesti, enkä jaksa tapella liian kauaa. Tähänkin mestariteokseen meni ihan uskomattoman kauan aikaa, että sain sen edes tähän kuntoon. Huoh..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti