tiistai 8. syyskuuta 2015

Hoitopöytä

Tässä on nyt vihdoin kuvaa meidän hoitopöydästä ja lasten kaapista.
Meillä on siis IKEAn lipasto mistä puhuinkin aikaisemmin tässä ja sen päällä kirpparilta 2€:lla löydetty hoitotaso. Hoitotaso hiottiin ja maalattiin parempaan kuntoon ennen lipastoon kiinnittämistä. Toi hoitotaso itessään on tosi painava, luulen että se oli tarkotettu varmaan ihan tollasenaan pinniksen päälle. Me kuitenkin laitettiin vielä muutamalla ruuvilla kiinni, jotta pysyy varmasti paikoillaan.
Hoitoalustaksi halusin Färg & Formin Moln -alustan. Mietittiin vaaleanpunaisen ja harmaan välillä ja onneksi otettiin harmaa, se sopii musta tohon aika hyvin, ja ei oo liian vaalenapunaista kaikki.
Tohon sivuun jäi tollanen sopiva kolo missä pidetään vaippoja yms. Toisella puolella on pari pientä laatikkoa missä on vitamiinit, rasvat, kosteuspyyhkeet ja muut tarvikkeet. 
Tossa laatikostossa meillä on melkein kaikki tyttöjen kamat. Ensimmäisessä laatikossa on sukat, hatut, liiviensuojat, tutit yms tavarat. Toisessa on tyttöjen kaikki yläosat, eli bodyt, paidat, mekot ja college takit. Kolmannessa on alaosat, ja viimeisessä on yökkärit ja rätit.
Hoitopöydän viereen ostettiin ihan vaan Jyskistä tollanen pieni vaatekaappi missä on toisella puolella vaununosia, tyttöjen pyyhkeitä ja vilttejä, ja toisella puolella on pyykkikori, talvipukuja ja joitain hienompia mekkoja. Vaatekaapin päällä on vaippoja, vaipparoskis, imetystyyny ja kantoliinat. Vähän ikävää pitää vaipparoskista noin tossa esillä, mutta se on vaan niin hyvä(ainoa) paikka sille. Imetystyynyä olin toivonut ja sainkin babyshower lahjaksi harmaan Färg & Formin Moln -kuvioisen. Kantoliinoja oon käyttäny jonkun verran, täytyy vielä vähän opetella kaksoissidontoja. Tai hankkia se  Twingo.
Hoitopöydän yläpuolelle ollaan saatu tollanen mahtava mobile mikä pyörii ja pitää ääntä. Se on kyllä ajanut tehtävänsä loistavasti ja on vieläkin ihan hitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti