tiistai 1. syyskuuta 2015

Yksin kotona

Ihan Macaulay Culkinina (googletin oikeinkirjoituksen) olin eilen yksin kotona!+ tytöt. +Nana. Eli ilman toista aikuista siis seurana ja apuna. Mies palasi eilen töihin ihanan pitkältä lomaltaan ja me jäätiin tyttöjen kanssa kolmestaan.
Koska meille tuli kaksoset, sain 60 päivää enemmän äitiyslomaa ja sen saa mieskin käyttää, joten tehtiin niin että mies käytti sen jotta hän sai olla koko kesän kanssamme<3 Vaikka ei mitään ihmeellistä tehtykään, oli se silti tosi kivaa kun saatiin viettää paljon perheaikaa.

Nyt kuitenkin ne 60 päivää + isyysloma + kesäloma on kulunu ja töihin oli pakko palata. 4kk, miten tää on menny näin nopeesti?!
Vähän mua jännitti että miten pärjätään, mutta toisaalta oon ollu välillä yksinkin, joten tiesin kuitenkin mitä odottaa. Ja päätettiin vielä että mies menee aamuvuoroon mikä on klo 6-14 niin ei yksin olo tunnu niin pitkältä kun kuitenkin nukutaan tyttöjen kanssa myöhään. Mitään ihmeellistä en ollut suunnitellut (enkä varmaan suunnittelekkaan), kuhan vain päivästä selvitään :) Ja mehän selvittiin! Noustiin sängystä vasta 10 aikoihin, niin ei siihen jäänyt enää kun 4h yksinoloa. Ei paha.
Kokeiltiin Bumboa, Edel oli vielä vähän liian pikkuinen.
Stella pysy jo pystyssä itse, poseerausilmettä täytyy vielä harjoitella..
Haasteita näihin päiviin tuo tyttöjen päiväunia varten samanaikainen syönti, koiranulkoilutus ja sit tietty kaikki yllättävät asiat. 
Onneksi eilen päiväuni syötöt meni hyvin, syötin Stellan ensin ja häntä viedessäni sänkyyn, olikin Edel jo nukahtanut itse leikkimatolle. Jes! 
Mehän ei mahuta kaikki samaanaikaan vaunujen kanssa hissiin, joten kävelyt vaunujen kanssa tuottavat ongelmia. Ja miehellä kulkeekin nyt mukana vaunut auton takakontissa.
Koiran ulkoilutus meni sitten niin että mies käytti Nanan ennen töihin lähtöä ja mä käytin miehen tullessa töistä. Voi Nana parkaa kun hän on tottunut pääsemään monta kertaa päivässä ulos, ja varmasti ihmetteli miksei viedä häntä ulos vaikka ollaan kotona :( Ja vielä kun mies lähtee töihin klo 5.30, niin on koirallakin siinä vaiheessa vähän pasmat sekaisin.
Mutta siis päivä meni hyvin ja nyt pikkuhiljaa totutellaan tyttöjen kanssa ihan uudenlaiseen arkeen. Ensi viikko onkin sit haasteellisempi kun mies menee iltavuoroon, eli 14-22..auts.
Stellan uusi nukutusmeininki. Ja siihenhän hän nukahti<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti