torstai 3. syyskuuta 2015

Twingo

Haluan tällaisen. TARVITSEN tällaisen!

Meillä on kaksi kantoliinaa, mutta en oo vielä oppinu niitä käyttämään oikein kahdella lapsella. Yhden saan hyvin sidottua, ja tykkään siinä kantaakin. Huomaa että vauvatkin tykkäävät, olipa kiukku minkälainen vaan, niin yleensä alle minuutissa ollaan ihan unessa. Jos ollaan menossa ulos, niin jo ovesta ulos päästessä on silmät menneet kiinni. Aika tehokas nukuttaja siis! 
Mies ei pidä liinasta koska siinä hänelle tulee kuulemma liian kuuma. Mokasin, sidoin kerran hänelle liinan TOSI kuumana päivänä kun halusin hänenkin kokeilevan..Ja sen jälkeen sitä ei olla enää kokeiltukkaan. Kuulemma syksyllä voidaan taas testata.

Mutta siis niin, tollanen reppu olis helpompi vaihtoehto kun liina. Sitä ei tarvii sitoa, se vaan laitetaan selkään ja lapsikin on helppo vaan sujauttaa siihen. Tandem reppujahan on muutamia erilaisia. Mä oon nyt löytänyt kolme erilaista. On Tweego, missä molemmat vauvat on edessä vierekkäin ja siihen mahtuu vauvat vain tosi pieninä.. Sitten on Twingaroo, missä toinen on takana ja toinen edessä. Sitä katoin ensiksi ja sanoinkin jo miehelle että tää ostetaan. Kunnes löysin vielä tän kolmannen vaihtoehdon! Twingo. (En mä kestä noita nimiä :D)

Myös Twingossa toinen lapsi menee eteen ja toinen taakse, mutta mikä siinä on hienoa on se että reput saa myös irrotettua toisistaan niin että isälle toinen lapsi ja äidille toinen. JA voi päättää itse kantaako selässä vai edessä. Siis tosi hyvä keksintö! Tietenkin voishan sitä ostaa kaks erillistä reppua, mutta on kiva kun nää saa yhteen kuitenkin. Ja yksi hyvä reppu maksaisi YLI satasen, ja tarvittais kaksi, kun toi maksaa melkeinpä tasan 200e. Selvää säästöä.
Siis onnistuin nyt vakuuttamaan itseni uudestaan, että minkä takia toi on niin loistava. Meidän on pakko ostaa se. Piste. Ainoa huono puoli kyllä on se että noita ei myydä suomessa, joten se pitää tilata. Lähin paikka on Tukholma mistä niitä saa, mutta ei olla nyt tekemässä reissua sinne, eli pakko vaan tilata. Onneksi ei ole kiire, kun ei tytöt osaa vielä pitää päätään niin hyvin että uskaltais niitä tohon selkään laittaa.. Paitsi tietenkin me voitais käyttää niitä jo yksittäisinä reppuina! Äh pakko pistää jo nopeasti tilaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti