sunnuntai 16. elokuuta 2015

Meidän päivä

Ajattelin kertoa meidän keskiverto päivästä:)

Klo 10-11 yleensä heräillään, molemmat tytöt on syöneet enemmän tai vähemmän äskettäin ja otan heidät meidän kanssa sänkyyn hymyilemään ja juttelemaan.
Heidän kanssa on ihana herätä aamulla kun he ovat niin hyväntuulisia! Stella hymyilee silmät vinkkurassa ja Edel juttelee hymyilyn välissä.
Meillä on pinnasängyssä kiinni sellainen kiemurainen lelukäärme jossa roikkuu erilaisia leluja, ja pinnasänky on meidän sängyssä siis kiinni. Aamuisin aina laitan käärmeen roikkumaan meidän sängyn puolelle ja molemmat tykkää sitä katella ja tarttua siihen kiinni. Välillä tyttöjen loikoillessa tyytyväisenä meidän sängyssä, menen syömään aamupalan. Mun syödessä aamiaista mies yleensä hoitaa tytön tai tytöt päiväkuntoon. Eli aamupesut, vaipanvaihdot ja päivävaatteet päälle. Välillä taas otan heti toisen/molemmat käsittelyyn ja syön vasta sitten.  Tämän jälkeen tytöt menee vielä hetkeksi leikkimatolle ihmettelemään.
Aika pian jo heille tulee nälkä ja otan molemmat syömään. Yleensä tässä vaiheessa he nukahtavat, ja meille koittaa hyvä hetki mennä kauppaan, kävelylle tms.
Noin klo 14 tullaan yleensä kotiin ja tytöillä onkin siinä vaiheessa jo nälkä. Eli molemmat taas äidin kanssa sohvalle syömään. Syönnin jälkeen vaipanvaihtoa ja leikkimattoa. Tämän jälkeen kehitetään itsellemme jotain sapuskaa nopeasti ennenkuin tytöt hermostuvat yksinoloon. Välillä toinen/molemmat nukahtaa tässä välissä. Pian mun syömisen jälkeen yleensä toinen haluaa taas rinnalle, ja siitä alkaa aikamoinen syöntivuorottelu.


Klo 19-20 Alotetaan yöpuulle valmistautuminen. Pestään pyllyt, vaihdetaan vaipat ja yökkärit. Tässä vaiheessa kiukku on jo kova, joten äkkiä maito (suurin osa mun edellisenä iltana pumppaamaa:)) jääkaapista lämpenemään. D-vitamiineja ja maitohappoja kiukkuisiin suihin seuraa maitopullo. Tosi paljon vaihtelee että nukahtaako tytöt tähän heti. Jos näyttää nukahtaneelta, viedään sänkyyn. Välillä heti sänkyyn viemisen jälkeen herätään, milloin syömistä jatketaan rinnalla. Jos taas ei nukahdeta pullon jälkeen ollenkaan, jatketaan jonkun ajan päästä rinnalla.

Klo 21 yleensä molemmat on nukkumassa omassa sängyssä ja äiti pääsee syömään odotettua iltapalaa. Tästä alkaa mun ja miehen oma hetki joka yleensä vietetään sohvalla sarjoja tai leffoja katsellessa.

Klo 23-01 Pumppaan maitoa seuraavaa iltaa varten, jonka jälkeen nukkumaan.

Klo 05-07 Jompikumpi herää syömään mun viekkuun. Välillä nostan hänet syönnin jälkeen omaan sänkyyn, välillä herään tyttö kainalossa vasta kun toinen herää. Oon aina aika unenpöpperöinen tässä vaiheessa joten en ole ihan varma, mut luulen että tämän ensimmäisen heräämisen jälkeen tytöt herää vielä 1-2 kertaa syömään ennenkuin herätään kokonaan.
Ja tästä taas siirrytään uuteen päivään.:)

Päviin mahtuu myös monta koiran pisutusta, pyykinpesua ja tyttöjen pusuttelua<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti