torstai 6. elokuuta 2015

Siunaus

4.7 lauantaina oli tyttöjen siunaustilaisuus. Se pidettiin Poikluoman seurakuntatalolla, mikä löydettiin ihan googlettamalla. Paikka oli kivan kokonen meille ja se oli aika uusi eli hyvässä kunnossa ja viihtyisät, uudet tilat :) Tytöt siunasi sama pappi kuka vihki meidät. Siunaus kasteen tilalta siis siksi koska kuulun adventtiseurakuntaan, ja meillä ei kasteta vaan siunataan.

Paikalla juhlassa oli oikeastaan vain perhettä, sukulaisia ja tyttöjen kummit. Kummeja tuli aika monta, mutta oli tosi vaikea karsia ja aateltiin että lisärakkaus ei ikinä ole pahitteeksi<3
Me ja kummit :)

Tyttöjen nimiksi tuli Edel Daniela Elise ja Stella Ida Isabell<3
Mummin tekemä kakku<3
Oltiin aluksi ajateltu Edeliä ja Stellaa toisiksi nimiksi, mutta sairaalaan piti laittaa sairaalanimet ja laitettiin noi kun ne oli ainoot varmat nimet tytöillä siinä vaiheessa. Sairaalassa sitten kaikki kutsuivat tyttöjä sillä nimellä ja mekin alettiin kutsumaan siksi ja nimiin alkoi tottumaan ja tykästymään eri tavalla. Jossain vaiheessa kysyin mieheltäni sairaalassa että pidetäänkö nää nimet toisina niminä, ja hän oli sitä mieltä että ne on kivemmat etunimiksi :) Oikeestaan Edelin koko nimi oli valmis (ainakin mun mielestä) jo heti, Stellan nimeä piti miettiä vähän enemmän. Isabell oli myös heti valmiina, Ida tuli jossain matkan varrella mukaan.

Pienellä oli raskas päivä<3
Tarjottavia teki ahkerasti molemmat mummit ja isomummi. Kiitos siitä<3

Päivää oli kauan odoteltu, ja se meni aivan liian nopeasti! Emmekä
muistaneet ottaa yhtään perhekuvaa, emmekä kuvaa isovanhempien ja tyttöjen kanssa. Huoh. Mutta onneksi kaikki meni muuten hyvin ja nyt on tytöillä nimet.:)
Mummon tekemät mekot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti